Felhívjuk valamennyi ügyfelünk figyelmét, hogy a napokban a postaládákba kerülő Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet által feladott levelekben meghatározott “jegyzék” nem jogszabály által meghatározott nyilvántartás, kizárólag egy hirdetési lehetőség (mkni.net oldalon),  a regisztráció, a befizetés nem kötelező!

logotipusSajnos a levél számos félrevezető információt tartalmaz – többek között a Kft. (mert egy Kft-ről van szó) logója hasonlít a magyar címerre ugyanakkor alaposabb áttanulmányozás esetén látható a különbség. Kérünk mindenkit, hogy fizetés előtt figyelmesen olvassák el a levél hátoldalán található Általános Szerződési Feltételeket, mert a levél elején említett forintos díj félévente fizetendő a szervezet részére.

Fontos hogy díjfizetéssel szerződés jön létre a Kft-vel 12 hónapra, mely csak a lejárat előtt 30 nappal mondható fel, amennyiben ez nem történik meg az automatikusan meghosszabbodik (ugyanakkor annak időtartamát nem tartalmazza a szerződés). A szerződés 2 pontja szerint a fizetést követő 10 napon belül van csak lehetőség elállásra!

Fontos áttanulmányozni a  Szavatosságra, felelősségre és Vis maiorra vonatkozó feltételeket is, melyekből egyértelműen megállapítható hogy a MKNI nem kötelezett semmiféle szavatosságra, kártérítésre ugyanakkor a Hirdetőt hosszan sorolt kötelezettségek terhelik.

Kérünk mindenkit, hogy tanulmányozzák át a szerződést mielőtt szerződnek a céggel, hogy számukra elfogadható-e a szerződés és kívánják-e vállalni az abban meghatározott díjfizetési kötelezettséget.

A fizetés nem kötelező!